Gästgiveri

Restaurang och vedeldad bastu

Vi odlar så mycket som möjligt av det vi serverar. Vi säljer även grönsaker och plantor i vår hemmabutik.

Pizzakvällarna med den bästa italienska surdegspizzan går i Italiensk stämning med rödrutiga bordsdukar och levande ljus. Vi håller pizzaprovsmakning, vilket innebär att gästerna får smaka sex olika pizzor med vanliga och kreativa toppings. Alla ingredienser är ekologiska, närodlade och härodlade. Även glutenkänsliga serveras pizza. 
Till maten serveras honungsmjöd. 

Under medeltidsmiddagen får man äta en medeltidsmeny med närodlade grönsaker och viltkött som serveras på ett medeltida sätt. Max 12 pers.  

Vi anordnar även företagsmiddagar med pizzaprovsmakning eller medeltidsmiddag för max 12 gäster med en sammanförande aktivitet om man vill ha mötet inomhus. Under sommarhalvåret har vi kapacitet för upp till 24 personer utomhus. Fråga oss om femkampsaktivitet, tipspromenad eller vedeldad bastu.

Vi har ett unikt koncept med ’Middag med familjen’, man kan komma ensam till vår restaurang, för vi finns med vid matbordet som sällskap. Vår mat är husmanskost med olika meny varje vecka. Vi har alltid ett stort utbud av sallader som är hemodlade eller konserverade. Den vegetariska rätten serveras till alla, och det finns även ett köttalternativ.

Till jul tillverkar vi ’Finska julmatkassen’ med de finska julfavoriterna som man inte kan vara utan, morotslåda, kålrotslåda och julstjärnor. Självständighetsljus är också svårt att få tag på i Sverige. Vi tillverkar även karelska piroger, äppelmustglögg, Finlandpepparkakor och saltlakritsknäck. Allt detta är frysvaror, samt torrvaror med minst en månads hållbarhet, så vi tillverkar dem löpande under november och december. Alla varor är ekologiska!

Missa inte vår vedeldade bastu med tvättmöjligheter. Boka bastun för ett sällskap för fyra i 1,5h. Alkoholfri bastuöl och lån av sitthandduk ingår. 400kr 


Evenemang

Pizzaprovsmakning

Inkl. pizza, sallad, mjöd, efterrätt
Bastu

12 pers förbokning

4800 kr

Bastuevenemang
vedeldad bastu 1,5h, alkoholfri bastuöl, bastuberättelse
4 pers förbokning 400kr